MEDIA 

Op 13 juni 2018 zong ik met heel de lagere school de mantra Aad guray nameh van Deva Premal.

Een hoogtepunt in mijn carrière. Ook TV Oost en het Nieuwsblad waren er bij:

Artikel Yogamagazine winter 2018
Artikel Yogamagazine winter 2018

Mensen delen hun ervaringen op de Facebookpagina:

Over de nascholing voor leerkrachten:

Woww, Lien , hoe fijn was dit ! Ik volgde deze ochtend ook een workshop rond relaxatie in de klas ! Zoveel gedrevenheid en passie voor je job ! Fantastisch toch ! Het was helemaal geen saaie theorie maar een duidelijke uiteenzetting over stress ! We kregen ook supervele tips en oefeningen mee om maandag direct mee te starten in de klas .
Nu pas besef ik hoe belangijk het is dat de kinderen die in deze tijd opgroeien heel veel behoefte hebben aan prikkelarme momenten ! Eigenlijk zou het een basisrecht voor elk kind moeten worden ! De samenleving zou veel beter omkunnen met burnouts en depressies of zelfs vermeden kunnen worden ! Iedereen in de onderwijswereld zou moeten worden ondergedompeld in deze basisworkshop ! De kids en de hele onderwijswereld zou veel "zachter" worden !
Ik ben heel blij dat we een pionier waren bij het opstarten van je praktijk ! Ik ben ervan overtuigd dat er "mooie bomen" gaan komen in dat grote bos ! Ik duim voor je ! 


Ik volgde vandaag een bijscholing relaxatie voor kinderen. Wat een topvoormiddag! Lien, je bent zo gedreven en je maakt het heel concreet. Ik voel je passie tot in mijn kleinste tenen en je hebt me heel warm gemaakt om dit pad ook te bewandelen met mijn eigen klas. Je ziet je gedrevenheid, je weet waarover je praat. Het is helemaal jouw ding! Je geeft tips over bruikbare materialen en reikt heel wat tips aan over integratie van relaxatie in en tussen de lessen. Je liet ons ook ervaren hoe je verhalen moet brengen, hoe je iemand te rust kan krijgen met kleine dingen. Jouw ervaringen zijn heel waardevol. Dankjewel!

Over de individuele sessies voor volwassenen:

Fantastische madam die je tot rust brengt en je even laat stil staan bij wat écht belangrijk is!

Over de individuele sessies voor kinderen en de producten van de Drakenshop:

Een welgemeende dankjewel voor de betrokkenheid die je toont voor het welzijn van onze dochter. Voor je moed om op een hele authentieke manier je bevindingen te delen met ons en voor je integriteit om door te verwijzen. Via mij zal alleen maar heeeeel goede mond-aan-mond reclame vertrekken.

De drakenspray doet wonderen! Ons dochter slaapt eindelijk door. Op school worden je trucjes ook al gebruikt en doen wonderen voor veel kinderen!

Het drakenpoeder brengt onze dochter echt wel tot rust op het einde van de dag!

We doen elke dag een opdrachtje uit het DrakenRELAXzakje. Het brengt rust in ons gezin en meer verbinding. Elke avond wordt er echt naar gevraagd en ook wanneer we op reis gaan of ze gaan logeren bij een vriendinnetje gaat het zakje mee. 


algemene voorwaarden